tirsdag 26. oktober 2010

Brudeshow med Agape - brudebukett

Vi var veldig heldig som fikk være med på dekorere og lage brudebuketten til et brudeshow Agape skulle ha i St. Johannes kirke onsdag 27 oktober. Vi skulle lage alle brudebukettene, lage en portal med blomster og pinner, lage noe som skulle stå på alteret i kirken og en stor krans som skulle ligge på dåpsfonten.

Brudebuketten skulle jeg lage sammen med Marie i klassen. Vi valgte å lage en dråpe bukett. Den skulle være rosa og hvit/krem farge. Hovedblomstene vi brukte var roser, nelik, orkide, tillandsia, limonium og noen andre pynte ting som perler osv.
Her er en rask skisse for buketten.

Dette er da underlaget vi brukte. Vi fant et gammelt på skolen men bygget litt ut på det på toppen og sidene slik at det skulle bli stabilt og ikke tyngre framme og nede med enden.

Her har vi begynt og feste rosene og nelikene. Vi kuttet av stilken før vi festet dem slik at de ikke skulle stikke ut på baksiden. På rosene brukte vi bare oasis lim på baksiden av rosebladene og limte dem fast. Med nelikene brukte vi en sy teknikk med en tynn ståltråd. Vi stakk tråden gjennom hode på neliken og så tvinnet tråden fast i underlaget slik at neliken skulle sitte godt fast.
slik så baksiden ut når vi hadde begynt.


Til slutt laget vi mange ranker med limonium og forskjellige perler.
Og på toppen og i enden festet vi noen orkideer.
Så slik ble resultatet til slutt.

post signature

3 kommentarer: